Dostluk Maçının Yıldızı Lıv Hospıtal Samsun Oldu

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları arasında dostluk maçı düzenlendi.

 Kıyasıya mücadele ile geçen maçta heyecanlı dakikalar yaşandı. İlk gol Liv Hospital Samsun'dan geldi, Ahmet Cüre ilk sevinci yaşattı. Sonrasında durum atılan gollerle berabere devam etti, Ahmet Cüre'nin ikinci golü ile ilk yarı berabere bitti. Heyecanlı geçen ilk yarıdan sonra ikinci yarı daha hareketli başladı. 

İkinci yarının devamında Liv Hospital Samsun takımından Kadir Yıldırım, Mustafa Karagöz, Mehmet Yılmaz ve Uğur Eroğlu ardı ardına golleri sıraladı, kalede Doğan Aydın başarılı kurtarmalarda bulundu.Toplam 11 golün atıldığı dostluk maçında Mustafa Karagöz tarafından penaltı ile atılan son golle mavi beyazlılar şampiyonluğu yakaladı. 
Kupa ve madalyalar Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş ve VM Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Dirican oyunculara takdim edildi. İki takımı da tebrik eden Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş, " Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi takımlarını tebrik ediyorum, harika bir oyundu. Kıyasıya mücadeleyi kazanan hastanemiz personeline ayrıca teşekkür ediyorum" açıklaması ile teşekkürlerini iletti.