Gözaltı Çukurları Işık Dolgusuyla giderilebiliyor, Morluklarla Vedalaşın!

TAKİP ET

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Leyla Arvas hem kadınlarda hem de uygulandığı cerrahi olmayan dolgu uygulamalarına son derece fazla talep edildiğini söyledi.

Işık Dolgusuyla Göz Altlarınız Parlasın

Artık organumuzun etkilendiğinde çok fazla dış etken bulunuyor. Büyük şehirlerdeki ağır yaşam ve çalışma koşulları, yetersizlikleri, cildi sudan mahrum bırakarak gidip tutmayan diğer içeceklere yoğunlaşmak, alkol ve sigara alışkanlığı gibi ciltte yerdeki diğer dış etkenler, göz altlarımızın rengini değiştirerek mat ve soluk görünmesine neden olur.

Gözaltlarındaki Çukurlaşmalar Işık Dolgusuyla gideriliyor

Işık Dolgusu uygulamasıyla, çevresel etkilerden fazla etkilenen göz altlarımız yeniden yapılandırılır. Gözlerimizin vücudumuzun diğer bölümlerine göre daha hassas ve daha ince bir yapıdadır. Işık dolgusu içeriğindeki Hyalüronik asit, vitamin, mineral ve antioksidanlardan zengin Redensity II ile göz altları sıkılaşır, elastik yapısı geri kazandırılarak düz ve dinamik gözaltı derisi elde edilir. Solgun ve mat görüntü bilgisine parlak bir görünüme sahip.

Redensity II Işık Dolgusu Nedir?

Redensity II Etki yoğun yoğun olan özel bir formülasyon ile zenginleştirilmiş cildin kaybettiği yapı taşlarını geri kazandıran özel bir formüldür. Cilt renginin açılması, parlaması, gözaltlarındaki mat ve gölgeli açık ve aydınlık bir tona bırakması açık ve aydınlık bir tona bırakması sayesinde olur.

Redensity II içeriğindeki hyalüronik asit, cildimizdeki doğal su tutma ve su hidrasyonunu sağlamada önemli bir yere sahiptir. Zamanın vücudumuzdaki bu basit molekülün azalmasıyla beraber su tutma özelliğinde de düşüş gerçekleşir. Redensity II uygulamasıyla göz altlarının kaybettiği nem ve canlılık geri kazanır. Kişide sağlıklı ve canlı bakışlar geri kazanılır.

Işık Dolgusu Uygulama Süresi Ne Kadardır?

İçeriğindeki yüksek orandaki amino asit ve vitamin içeriğiyle başka bir yerde özel olarak belirtilen yerlere Işık dolgusu kalıcılığı yaklaşık olarak 16 ile 18 ay arasında olmaktadır. Işık dolgusu diğer dolgular gibi deri altına değil, alt göz kapağındaki kemiğin üzerine yazıyor. Cildin viskoelastik özelliği ve cilt hidrasyonunu sağlayan zengin içeriğiyle minimal çizgileri yok ederek, çökük görüntüyü yok eden kişiye genç ve aydınlık bir verir görünüm.

Işık Dolgusunun Ciltteki Etkisi Nasıl Oluyor?

Işık dolgusu içeriğindeki hyalüronik asit, bağ dokusundaki ekstrasellüler matriksindeki, moleküllerin yüksekliğine dayanan ve lineer bir polisakkarit olan moleküldür. Temel görevi yapan hücreler arası dehidrasyonun gerçekleşmesi olan bu molekül, yüksek oranda su tutma kapasitesinden sağlıklı bir cilt olmazsa görevli. Ancak yaşlanmaya bağlı olarak vücutta bu molekülün sayısında azalma olmaktadır. Quartz Poliklinikte kullandığımız Redensity II hyalüronik asit ile mineral, vitamin, antioksidan, B6 ve aminoasit içeriğiyle nemli, parlak ve canlı görünmesini sağlar.

Işık Dolgusu Süresi

Redensity II Işık Dolgusu uygulama süresi 15-20 dakika gibi kısa bir devir. Uygulamamız ve konforu bakımından işyerinizden özel izin, sadece öğle arasında gelip uygulanabilir ve etkili bir tedavidir. Gözaltındaki çöküklüklerin yapısına göre göre bazı kişilerde etkileri hemen görülebilen bu uygulama ile gözaltındaki mat görünüm kalkarak yerini ışıldayan, nemli ve dolgun görünen bir bakışa lisanslı.

Işık Dolgusu Fiyatları Nedir?

Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı merkezlerin çeşitli internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Op. Dr. Leyla ARVAS ile küçük Işık Dolgusu uygulaması için Nişantaşı'nda bulunan Quartz Poliklinik +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak dolgu uygulamaları hakkında bilgi alın.