Gözlüklerinden kurtuldu, artık net görüyor!

TAKİP ET

Görme bozukluğu yaşayan Semiha Erdoğan, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nde olduğu trifokal lens tedavisiyle gözlüklerinden kurtuldu.

Göz Hastalıkları alanında da sağlıktaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip eden Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Trifokal lens tedavisi ile uzak ve yakın gözlük kullananları bu sorundan kurtarıyor. 
Samsun'da yaşayan 49 yaşındaki Semiha Erdoğan, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir tarafından gerçekleştirilen trifokal lens ameliyatı artık mükemmel bir şekilde görme duyusunu geri kazandı. 

Uzun süredir görme bozukluğu yaşayan Erdoğan, çocuklarının yüzlerini, arkadaşlarını, sokakta kimseyi tanımadığından şikayetçi olduğunu, bu da hayatını olumsuz şekilde etkilediğini belirterek, "Büyük Anadolu Hastaneleri'ne geldiğimde çok olumsuzdum. Sadece şansımı denemek için geldim. Bununla ilgili bir çok araştırma yaptım, lazer yöntemleri derken bir sürü araştırma yaptım. Ve bunların çaresi olmadığını ve herhangi bir hastaneye gittiğimde bana verilen gözlüğü kullanamayacağımı söylemişlerdi. 

Fakat Büyük Anadolu Hastanelerine geldim. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir bey sağolsun bu konudaki bütün detayları bana anlattı. Doktor bey ve ekibi o kadar çok ilgilendiler ki ben bilgiyi alınca ve gözlerimde bu tedaviye uygun çıkınca hemen ameliyat olmaya karar verdim. O kadar çok sıkıntı yaşıyordum ki, mesela evde yaptığım her işim eksikti. Hiçbir şeyi tamamen göremiyordum. Çocuklarımın yüzlerini, arkadaşlarımı, sokakta kimseyi tanımıyordum yanıma yaklaşmayınca. Ama şuanda maşallah herkes bilsin böyle bir tedavi var. Çok mükemmel bir tedavi. Büyük Anadolu Hastanelerine ve Talha hocamıza teşekkür ediyorum" dedi.

anadolu hastanaesi