Güvenli Cerrahi hayat kurtarıyor

TAKİP ET

Samsun Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi'nde hasta kabulüne başlayan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. S. Savaş Yürüker, Genel Cerrahi Kliniği'nde meme ve fıtık ameliyatlarından mide ve kolon ameliyatlarına kadar bir çok değişik sağlık problemlerinin tanı ve tedavilerinin başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Samsun Büyük Anadolu Çiftlik Hastanesi'nde hasta kabulüne başlayan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. S. Savaş Yürüker, kendi alanında önemli bilgiler paylaşarak Genel Cerrahi Kliniği'nde meme ve fıtık ameliyatlarından mide ve kolon ameliyatlarına kadar bir çok değişik sağlık problemlerinin tanı ve tedavilerinin başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Genel Cerrahi Kliniği'nde meme, gastrointrestinal, Mide- Bağırsak, Fıtık, ileri laparoskopik cerrahi ve girişimsel endoskopi, cerrahi Beslenme gibi alanlarda Meme hastalıkları, Mide Hastalıkları, Karaciger - Safra Yolları ve Pankreas Hastalıkları, Kolon ve Rektum Hastalıkları, Anal Bölge hastalıkları, Karın ve Kasık Fıtıkları, Tanısal ve Tedavi Edici Endoskopik Girişimler, Enteral Beslenme Girişimleri tanı ve tedavileri yapılmaktadır diyen Doç. Dr. S. Savaş Yürüker, erken teşhisin hayat kurtardığını hatırlatarak, "bir ağrı kesici içeyim geçer, yarına hiç bir şeyim kalmaz" demenin sonradan fayda etmeyeceği için mutlaka bir doktor tarafından muayene ve belirli tahlillerin yapılması gerektiğini" ifade etti.