Havza Belediyesi ve ATASAM Sağlık Grubu arasında sağlık protokolü imzaladı

TAKİP ET

Havza Belediyesi ve ATASAM Sağlık Grubu arasında Havza Belediyesi çalışanlarını ve ailelerini kapsayan kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı.

Havza Belediyesi ile ATASAM Sağlık Grubu arasında imzalanan ve Havza Belediye çalışanlarını ve çalışanların ailelerini kapsayan kurumsal sağlık protokolü öncesi Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret eden ATASAM Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Öz ve ATASAM Sağlık Grubu Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Murat Küçükdursun protokol ile Havza Belediyesi çalışanlarına sağlanacak imkanlar hakkında bilgiler verdiler.
Yapılan bilgilendirmede Havza Belediyesi personelleri ve birinci derece yakınları olan anne, baba, eş, çocuklarının dahil tahlil ve ayakta tedavi gibi hastane hizmetlerinden ile ameliyat ve günübirlik hizmetlerde indirimli sağlık hizmeti alabilecek.


ATASAM Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Öz protokolün; “İmzalanan protokol ile Havza Belediyesi çalışanlarının kaliteli sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacak. Sağlık alanında sürekli kendisini yenileyen kurumumuz ve Havza Belediyemiz ile protokol imzalamaktan mutluyuz.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyesinin tüm çalışanları ile bir aile olduğunu ifade ederek “Belediye personellerimiz adına sizler ile iş birliği yapmak bizleri mutlu etti. İmzaladığımız bu protokol ile belediyemiz personelleri ve birinci derece yakınları alacağı sağlık hizmetlerinde indirim uygulanacak. Her iki kurumuza ve çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Konuşmaların ardından kurumsal sağlık protokolü Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve ATASAM Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Öz tarafından imzalandı.

Havza Belediyesi ve ATASAM Sağlık Grubu arasında sağlık protokolü imzaladı