Havza TSO ve Medical Park Sağlık Protokolü İmzaladı

TAKİP ET

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar Havza TSO üyeleri ve birinci derece akrabalarının yararlanabileceği bir sağlık protokolünün imzalandığını belirtti.

Medical Park Samsun Hastanesi ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası arasında kurumsal sağlık protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile Havza TSO üyeleri ve birinci derece akrabaları göz hastalıkları dahil bütün branşlardan yüzde 20 indirim imkanına kavuştu.

Havza TSO Başkanı Acar ve Medicalpark Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Güven Erol ile Havza TSO Binasında imzalanan protokole göre; Medicalpark Samsun Hastanesi ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası ;  tüm üyeler, üyelerin bakmakla yükümlü olduğu 1.dereceden aile bireylerinin yararlanabileceği, kapsamlı bir sağlık  hizmeti anlaşması yapıldı.

Yapılan protokol kapsamında bilgi veren  Medicalpark Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Güven Erol; " Medicalpark  Samsun Hastanesi açıldığı günden itibaren yapmış olduğu kurumsal sağlık anlaşmalarına Havza Ticaret ve Sanayi Odası’nı da katmış olmaktan onur duymaktadır. Protokolün oluşmasında katkıları olan Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erkan Acar’a teşekkürlerimi iletiyorum “ dedi.

Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar ise TSO üyeleri ve ailelerinin yararlanacağı sağlık hizmetinin hayırlı olmasını dileyerek; “Bizim amacımız göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemize ve odamız üyelerine en iyi hizmeti sunmak. Bunun için çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. ” dedi.

Havza TSO ve Medical Park Sağlık Protokolü İmzaladı