Liv Hospital Anneler Günü'nü şenlikle kutladı

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun, Anneler Günü'nü Atakum'da sürpriz bir şenlikle kutladı.

Liv Hospital Samsun Atakum’da sürpriz bir Anneler Günü Şenliği yaptı. Çobanlı İskelesi’nde sürpriz bir şekilde yapılan şenlikte Liv Hospital Samsun çalışanları “Canım Annem” yazılı tshirtlerle aniden çıkarak “Annem” şarkısını söylemeye başladı. Vatandaşlar Liv çalışanlarını ve aniden ortaya çıkan bando takımını şaşkınlık içerisinde izlediler. 

Şenliğin devamında sahile karşı kurulan resim yapma köşesinde, Sanat Eğitimcisi ve Ressam Özcan Kandemir önderliğinde çocuklar annelerine hediye resim yaptılar. Ressam Kandemir ile şarkı dinletisi eşliğinde yağlı boya çalışması yapan çocuklar, annelerine bu resimleri hediye ettiler. Samsun Volkswagen Klübü, Vosvoslar ve bisikletçilerin katılımı organizasyona renk kattı. Liv’in pankart haline getirdiği annelerin meşhur sözleri ile katılımcılar fotoğraf çekindi. Şenlikte renkli anlar yaşandı.

“ÖPÜNCE YARALARIMIZI İYİLEŞTİREN İLK DOKTORLARIMIZ”

Eğlence sonrasında Liv Hospital Samsun çalışanları “ Öptüğünde yaralarımızı iyileştiren ilk doktorlarımız Anneler Günü’nüz kutlu olsun” yazılı pankart açarak, günü kutladılar. Misafirlere pamuk şeker, ikramlıklar, hediyeler ve balon dağıtımıyla şenlik son buldu.

Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş, “Evlatları için tüm zorlukları göğüsleyen, onlara sonsuz sevgi ve şefkatle kucak açan annelerimizin günü bugün. Bu anlam yüklü günü annelerimize Liv Hospital Samsun ailesi olarak sürpriz bir şenlikle; eğlenceye sanatı da katarak hep birlikte en güzel şekilde kutlamak istedik. Kıymetli annelerimizin, Anneler Günü’nü kutlarız” şeklinde konuştu.

Liv Hospital