Liv Hospital'dan Anne ve Baba Adaylarına Parti

TAKİP ET

22 Mayıs Salı Günü anne ve baba adaylarına eğitim vermeye başlayan Liv Anne&Baba Atölyesi'nin ilk turu tamamlandı, atölyenin sonunda Liv Hospital Samsun anne ve baba adaylarına parti verdi.

“BİLİNÇLİ ANNE BABA MUTLU BEBEK”
Liv Hospital Samsun’un “Bilinçli Anne Baba Mutlu Bebek” mottosuyla yola çıktığı Anne & Baba Atölyesi’nin ilk turu geçtiğimiz günlerde sona erdi. İki haftalık düzenlenen, anne ve baba adaylarına hekimler ve eğitimler tarafından verilen eğitimler büyük ilgi gördü. 


ANNE&BABA ATÖLYESİ’NDE HANGİ EĞİTİMLER VERİLDİ?
Liv Anne&Baba Atölyesi’nde “Gebelik Döneminde Ağız ve Diş Sağlığı, Gebelikte Cilt Değişiklikleri, Anne&Baba&Bebek İletişimi, Çocuk Sağlığı, Yenidoğan Takibi, Prenses Doğum, Sezaryen Doğum, İlk Yenidoğan Banyosu, Emzirme ve Anne Sütü Programı, Hamilelik Döneminde Doğru Beslenme, Emzirme Dönemi Beslenme Programları, Gebelik Evreleri, Doğum Süreci, Nefes Egzersizleri ve YOGA” eğitimleri verildi.


EĞİTİMLERİ HANGİ HEKİMLER VERDİ?
Anne ve baba adaylarına eğitimleri, “Liv Hospital Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nden Şule Yeşil Koyun, Anestezi ve Reanimasyon Kliniği’nden Uzm. Dr. Ayşegül Elbir Şahin ve Uzm. Dr. Özen Demirbilek, Beslenme ve Diyet Kliniği’nden Aysun İpek, Çocuk Psikiyatrisi Uzm. Dr. Zeynep Gülçin Yıldırım, Çocuk Sağlığı Kliniği’nden Uzm. Dr. Gülfer Akça ve Uzm. Dr. Alper Aykanat, Dermatoloji Kliniği’nden Uzm. Dr. Serra Hande Öcal, Kadın Sağlığı Kliniği’nden Op. Dr. Seher Sarı ve Op. Dr. Tolga Şişli, Yoga Eğitmeni Esma Bal” verdi.


İlk turun sonunda Liv Hospital Samsun İşletme Müdürü Fatma Tan Dürüst anne ve baba adaylarına mezuniyet belgelerini takdim etti. Mezuniyet töreninin ardından Liv ailesi misafirlere “Yaza Merhaba” konseptli bir parti düzenledi. Müzik eşliğinde gerçekleştirilen “Yaza Merhaba” konseptli Liv Baby Shower’da renkli anlar yaşandı. Liv Anne&Baba Atölyesi’nin ikinci turunun bayramdan sonra gerçekleştirileceği, kayıtların alınmaya başlandığı ve doğum kontrolüne farklı hastanelerde devam eden anne adaylarının da atölyeye kayıt yaptırabileceği bilgisi verildi.