Liv Hospital Hastaneleri'nin üçüncüsü Samsun'da açılıyor

TAKİP ET

''Hayat Güzeldir'' sloganıyla sağlık hizmeti veren Liv Hospital Hastaneleri'nin üçüncüsü Samsun'da hizmet vermeye başlıyor. Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sultan Selim Cerrah ve hastane yöneticileri ilk misafirlerini ağırladı. Düzenlenen lansmana Sigorta şirketlerinin Bölge Müdürleri ve Acenteler katıldı.

Samsun’a ve bölgeye yeni bir soluk getireceklerini söyleyen Genel Müdür Akif Kırbaş “Alanın da uzman hekimlerimizle ve çalışanlarımızla multidisipliner yaklaşımla misafirlerimizi karşılamaya hazırız. Son teknoloji ile hazırlanmış binamız, uluslararası kalite standartlarında ve  misafirlerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği şekilde  hazırlanmıştır. Otelcilik hizmetleriyle konforu vaat etmekteyiz ve  sektörde  vazgeçilmez olmayı hedeflemekteyiz.” dedi.

Liv Hospital Samsun Başhekimi  Yrd. Doç. Dr Yavuz Sultan Selim  Cerrah “Samsun ve bölge   halkı  çok  yakında  üst düzey  sağlık hizmetine kavuşacak, Hastanemiz  sağlık alanında dünya standartlarına, alt yapıya ve teknolojiye sahiptir.” diye konuştu.
Gelen misafirleri hastaneyi gezdirerek özellikli işlemler hakkında bilgi verildi. Misafirler hastaneyi ve sunacak ayrıcalıklı hizmetleri çok beğendiklerini Liv Hospital Samsun’un  bölge halkı açısından büyük kazanım  olduğunu  ifade ettiler.

Liv Hospital Samsun Başhekimi Yrd Doç Dr Yavuz Sultan Selim Cerrah