Liv Hospital Samsun 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun yönetim kadrosu misafirlerini ziyaret ederek tüm bayan hasta ve personelin Kadınlar Günü'nü kutladı, hediye dağıttı.

8 Mart Kadınlar Günü’ne özel akşam gerçekleştirilen “Liv Güzellik Lansmanı” büyük ilgi gördü. Organizasyonda Dermatoloji Kliniği’nden Uzm. Dr. Serra Hande Öcal, Psikolog Enise Öziç ve Diyetisyen Aysun İpek kendi alanlarında merak edilenleri anlattı ve misafirlerden gelen soruları yanıtladı. 

“YILDINIZ PARLASIN!”

“Yıldınız Parlasın!” temasıyla hazırlanan 8 Mart Kadınlar Günü organizasyonunda misafirlere ikramlar, hediyeler sunuldu. Etkinliğin sonunda çekiliş düzenlenerek çeşitli sürprizler dağıtıldı. 

“Dünyanın Yarısını Kadınlar Oluşturur, Diğer Yarısını da Kadınlar Yetiştirir”

Liv Hospital Samsun İşletme Müdürü Fatma Tan Dürüst, “ Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, emekçi kadınlarımızın günü, bizim günümüz. Bütün kadınlar emekçidir. Ev hanımları da, çalışanlar kadınlar da, evde çocuğunu büyüten kadınlar emekçilerdir. Kadın olmak her zaman her alanda emekçi olmaktır. Çok güzel ve anlamlı bulduğum bir söz okumuştum, “Kadınlar dünyanın yarısını oluşturur diğer yarısını da kadınlar yetiştirir.” Doğurup yetiştiren kadının toplumdaki rolü, varlığı çok önemli. Kadın sevgi, ilgi, değer ve emek ister. Ve mutlaka kadın elinin değdiği her şeyi mükemmelleştirebilir; yeter ki içindeki cevherin farkında olsun… 8 Mart Kadınlar Günümüz kutlu olsun” şeklinde açıklamada bulundu.

Liv Hospital Samsun