Liv Hospital Samsun hekimleri sosyal medyada takipçileriyle buluşacak

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun hekimleri sosyal medya hesaplarından yayınlanacak sağlık programında güzellik, sağlık, bebek, çocuk, beslenme, psikoloji ve daha birçok konuda merak edilenler hakkında takipçilere bilgilendirmede bulunacak.

Liv Hospital Samsun Kulak Burun Boğaz Kliniği’nden Op. Dr. Yunus Karadavut’un sunuculuğunu yapacağı, hastanenin Facebook ve Instagram hesaplarından yayınlanacak “Sağlıktan Ne Haber?” adlı sağlık programında; güzellik, sağlık, bebek, çocuk, beslenme ve daha birçok konuda hekim ve alanında uzman kişiler ağırlanacak. Merak edilen sorulara yanıtlar verilecek. Sunuculuğunu Op. Dr. Yunus Karadavut’un yaptığı “Sağlıktan Ne Haber?” programın ilk konuğu ise Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Kliniği’nden Prof. Dr. Serdar Yol olacak. 
“Alanında uzman kişilerle merak edilenleri konuşacağız” 
Yeni programlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Op. Dr. Yunus Karadavut, “Sunuculuğunu yapacak olduğum görüntülü programın takipçilerimiz ve sosyal medya kullanıcıları için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Covid-19 sürecinde toplumumuzda sosyal medya kullanımı üst seviyede. Bu yüzden sosyal medyada faydalı paylaşımlar yaparak doğru bilgileri insanlara sosyal medya aracılığıyla ulaştırmak daha önem kazandı. Biz de Liv Hospital Samsun ailesi olarak sosyal medya kullanıcıları için faydalı bir program olacağını düşündüğümüz bir sağlık programı için kolları sıvadık.

'Sağlıktan Ne Haber?’ adını verdiğimiz programda sağlık, güzellik, çocuk, beslenme, psikoloji gibi birçok konuda hekim ve alanında uzman kişilerle merak edilenleri konuşacağız. Mart ayının Kolon Kanseri Farkındalık Ayı olması sebebiyle ilk konuğumuz ise hastanemizin Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serdar Yol olacak. Liv Hospital Samsun sosyal medya hesaplarını takipte kalın” şeklinde konuştu.

Liv Hospital Samsun hekimleri sosyal medyada takipçileriyle buluşacak