Liv Hospital'den Minik Finallilere Göz Taraması

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun Göz Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği'nden Op. Dr. Serdar Kuruca tarafından Özel Samsun Final Okulları'nda öğrenim gören minik öğrencilere göz tarama testi uygulandı.

Liv Hospital Samsun tarafından 2017-2018 eğitim- öğretim yılının daha kaliteli ve verimli geçmesi adına Özel Samsun Final Okullarında öğrenime devam eden 147 çocuğa göz tarama testi yapıldı. Minik öğrencilere, tarama testi Liv Hospital Samsun’da hasta kabulüne devam eden Op. Dr. Serdar Kuruca tarafından yapılırken, Kuruca’yı Samsun Final Okulları İlkokul-Ortaokul Müdürü Tekin Aslan, Halkla İlişkiler Müdürü Damla Bilgili ve öğretmenler yalnız bırakmadı.

Göz tarama testinde tek tek çocuklarla ilgilenen Op. Dr. Serdar Kuruca’nın yaptığı göz tarama yöntemi sayesinde minik öğrencilerin göz kusurları belirlendi ve okul yönetimi ile öğrencilere çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.

“ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞINA ÖNEM VERİYORUZ”

Göz tarama testi ile ilgili açıklama yapan Samsun Final Okulları İlkokul-Ortaokul Müdürü Tekin Aslan,  “Eğitim-öğretim faaliyetlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de öğrencinin her bakımdan hazır bulunması ve tamamlanmış olmasıdır. Tabi bunların yanında işitme ve görme duyularının da ona problem çıkaracak düzeyde olmaması gereklidir. Bizde Samsun Final Okulları olarak çocuklarımızın sağlığına önem veriyoruz.

Bu anlamda gerçekleştirmiş olduğumuz göz tarama testinde bize destek olan Op. Dr. Serdar Kuruca’ya ve Liv Hospital Samsun ailesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.