Liv Hospital'den Uzman Bilgisi Sohbetleri

TAKİP ET

E Bebek'in AVM'lerde Liv Hospital Grupları ile gerçekleştirdiği 'Uzman Bilgisi Sohbetleri'nin sonuncusu Liv Hospital Samsun hekimleriyle Piazza'da yapıldı.

E Bebek Dergisi Hande Yuvakuran moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Uzman Bilgisi Sohbetleri”ne Liv Hospital Samsun’dan Psikolog Enise Öziç ve Çocuk Sağlığı Kliniği’nden Uzm.Dr.Gülfer Akça katıldı. 

Söyleşinin genel konusu “0-3 Yaş Çocuklarda Ruhsal ve Fiziksel Gelişim”ken  “bebekler ilk kez eve geldiklerinde anne- babaların en çok dikkat etmesi gereken noktalar,bebeğin göbek bakımı, ilk banyosu, odasının sıcaklığı ne olmalı, anne sütünün çocuğa emzirmenin annelere faydaları, sğtğn yetmediği nasıl anlaşılır,anne sütü nasıl arttırılır,ek gıda ile ilgili nelere dikkat edilmeli, doğum sonrası depresyon nasıl önlenir,babaların görevi nelerdir,psikolojik etkenler emzirme sürecini nasıl etkiliyor,bebeğin uyku düzeni nasıl oluşturmalı? 1,5 yaş- 2 yaş döneminde görülen iki yaş sendromu nedir?” soruları da hekimler tarafından yanıtlandı.

Söyleşi hekimlere yöneltilen soruların cevaplanmasıyla son buldu. Sonrasında seyirciler arasında düzenlenen bebeği hızlı giydirme ve araba koltuğuna hızlı bağlama yarışmaları düzenlendi; kazananlara çeşitli ödüller verildi; keyifli sahneler görüntülendi.