Lösemili ve Engelli Çocuklara Liv'den tam destek

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun, Sheraton Otel'de gerçekleştirilen Mutluluğun Kanatları Derneği'nin tüm gelirini Lösemili ve engelli çocuklara bağış yaptığı yıldönümü galasına sponsor oldu.

Sanatçı Berkay’ın sahne aldığı Mutluluğun Kanatlar Derneği’nin yıldönümü galasına Liv Hospital Samsun sponsor oldu, organizasyona İşletme Müdürü Fatma Tan Dürüst ve Kurumsal Pazarlama İletişim ekibi katıldı. Sheraton Otel’de gerçekleştirilen galada Liv Hospital Samsun stant kurdu, ikramlarda bulundu.

“HEDEFİMİZ HER ZAMAN ÇOCUKLAR”

Mutluluğun Kanatları Derneği Başkanı Burcu Keskin, “29 Mart 2017’de Mutluluğun Kanatları Derneği’ni kurmamızla resmi bir yapıya kavuştuk. Hedefimiz her zaman çocuklar, çocukların sağlığı. Çalışmalarımıza devam ediyor, kanser tedavisi gören çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek istiyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimiz çocuklarımıza katkı sağlayan, sağ duyu sahibi dostlarımızdır. Dostlarıma, kanatsız meleklere ve tüm misafirlere çocuklarımız adına . Ayrıca bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan değerli Liv Hospital Samsun ailesine katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

“ÇOCUKLARA DAİR HER GÜZEL PROJENİN YANINDAYIZ”

Liv Hospital Samsun İşletme Müdürü Fatma Tan Dürüst, “ Çocuklara dair yapılan her güzel projenin  yanındayız. Tüm gelirle lösemili ve engelli çocuklarımıza destek olunacağı Mutluluğun Kanatları Derneği’nin Gala Gecesi’nde yer almanın ve güzel projelere imza atan Mutluluğun Kanatları Derneği ile ortak bir çatı altında buluşarak çocuklara umut olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Organizasyonda emeği geçen Mutluluğun Kanatları Derneği üyelerine böyle faydalı bir gece düzenledikleri için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.