Medical Park Samsun Hastanesi akademik çalışmalarda öncü

TAKİP ET

Medical Park Samsun Hastanesi, akademik kadrosunun hazırladığı onlarca bilimsel yayın ile en başarılı özel hastaneler içinde yer almanın gururunu yaşıyor.

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fazlı Büyükgöz “Akademik kadromuzun hızla büyümesi ile beraber bilimsel çalışmalara da daha çok önem vermeye başladık.

Bir yıl içerisinde hastanemiz doktorları tarafından çok sayıda akademik yayın yayınlandı. Akademisyenlerimizin hazırladığı bilimsel yayınlar sayesinde en başarılı özel hastaneler içinde yer almaktayız. Binlerce hastayı tedavi etmenin gururunun yanı sıra, birde bu geniş hasta ve hastalık grubu hakkında yaptığımız bilimsel araştırmalarımızın tüm dünyada kabul görmesi bizleri daha çok gururlandırıyor.”diye konuştu.
    Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Şevket Özkaya “Medical Park Samsun Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Kliniği olarak en çok yayın yapan kliniğiz. Sadece Göğüs Hastalıkları Kliniği olarak 20’ye yakın uluslar arası yayınımız yayınlandı. Hızlı ve etkin tanı-tedavi yöntemleri ile Samsun'a ve çevre illerdeki hastalarımıza başarılı bir şekilde hizmet veriyoruz. Yaptığımız bilimsel yayınlar ile bu başarıları tüm dünya ile paylaşıyoruz.”dedi.
Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fazlı Büyükgöz, Doç. Dr. Şevket Özkaya ve Uzm. Dr. Adem Dirican’ı başarılarından dolayı kutladı.

 

Medical Park Samsun Hastanesi