Samsun B.Ş.B.Spor "Atasam" dedi

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyespor futbol takımının sağlığı Atasam'a emanet.

Samsun 1. Amatör Kümede sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve deplasman da Ayvacık Belediyespor ile oynadığı ilk maçı 4-0 gibi farklı bir skorla kazanan Samsun Büyükşehir Belediyespor’un sağlık sponsoru Atasam Sağlık Grubu oldu.
Kulüp Başkanı Engin Uzun ile Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuğrul Akyazıcı arasında yapılan görüşmelerden sonra mutabakata varıldı. Protokolü imzalayan iki yönetici el sıkışarak  birbirlerine başarılar dilediler.
Samsun’un en önemli ve köklü sağlık kuruluşlarından biri olan Atasam Sağlık Grubu’nun şahsına ve kulübüne gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ettiğini belirten Başkan Engin Uzun, “ A takım başta olmak üzere tüm alt kategorilerde ve futbol  okulumuzdaki sporcuların sağlık ile ilgili sorunları Atasam karşılayacak. Desteklerinden dolayı Atasam ailesine teşekkür ediyorum” dedi.   
Atasam Sağlık Grubu olarak her zaman sporun ve sporcunun dostu olduklarını vurgulayan Dr. Tuğrul Akyazıcı, “ Samsun B.Şehir Belediyespor’un vizyonu ve misyonu büyük. Şampiyonluk hedefledikleri yolda kendilerine destek vermekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah sezon sonunda arzu ettikleri başarıya ulaşırlar” dedi.  Yapılan anlaşmayla kulüp lisanslı futbolcu ve teknik ekibin birinci derece yakınları da yararlanabilecekler.