Samsun'da Görüntülü Hekim Görüşmesi Hizmeti Başladı

TAKİP ET

VM Medical Park Samsun ve Liv Hospital Samsun hastaneleri sundukları hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek hastalara hekimleriyle görüntülü görüşme imkânı sağlayan bir uygulamayı hayata geçirdi.

VM Medical Park Samsun ve Liv Hospital Samsun Hastaneleri, Covid-19 sürecinde hastalarına güvenilir hastane ortamının yanı sıra evlerinden çıkmadan sağlık danışmanlığı hizmeti sunmaya başladı. Hastane içerisinde Covid-19 tedavi bölümüyle diğer poliklinikleri tamamen birbirinden ayıran ve tüm branşlarda hizmetine devam eden hastaneler, görüntülü hekim görüşmesi ile ise evden çıkmadan sağlık hizmeti danışmanlığı alabilmeyi mümkün hale getirdi. 

SAĞLIĞINIZA DAİR KONULARI DANIŞABİLİRSİNİZ
Uygulamaya yeni konulan görüntülü hekim görüşme hizmeti ile kişiler görüntülü görüşme randevusu oluşturarak, sağlıklarına dair akıllarına takılan konuları hekimler görüşebiliyor; sağlık problemleriyle ilgili öğrenmek istediklerini sorabiliyorlar. Özellikle kronik rahatsızlıkları olanların takibi ve yeni ortaya çıkan problemlerin doğru yönlendirilmesinin önemine vurgu yapan uzmanlar, yüz yüze görüntülü görüşme ile kişilere sağlık durumları hakkında bilgi veriyor. 

Yeni uygulamadan yararlanmak isteyenler, hastanelerin çağrı merkezlerinden ya da web sitelerinden görüntülü görüşme randevusu alabilecekler. 

DÖRT ADIMDA GERÇEKLEŞİYOR
Görüntülü hekim görüşmesi hizmeti dört adımda gerçekleştiriliyor. 
1.Medical Park/Liv Hospital çağrı merkezi ya da web sitesi üzerinden görüntülü görüşme randevusu alınıyor.
2.Randevu teyidi için gönderilen SMS’teki linkten uygulama indiriliyor.
3.Uygulama üzerinden kredi kartı aracılığıyla güvenli ödeme gerçekleştiriliyor.
4.Randevu saatinde hekimler hastayı arıyor.