VM Medical Park minik ellerle renklendi!

TAKİP ET

VM Medical Park Samsun Hastanesi, Çevre Koruma Haftası'nda Masal Bahçesi Kreşi öğrencileriyle çiçeklendi! Minik öğrenciler,VM Medical Park Samsun Hastanesi bahçesine Çevre Koruma Haftası dolayısıyla çiçek ekti.

Her bir öğrenci kendi çiçeğini toprağa ekerken bir yandan da çim alanı düzenledi,VM bahçesinde her birinin bir çiçeği oldu.Doğayı ve çevreyi güzelleştirmek adına yapılan çiçek dikme etkinliğinde renkli anlar yaşandı.
      Bahçedeki ağaç ve çiçeklerin bakımlarını kontrol eden öğrenciler, diktikleri çiçeklere ilk can suyunu kendileri verdi.Çevre korumanın bilincinde olan minikler,öğretmenleriyle birlikte kendi çiçeklerini zaman zaman ziyaret edeceklerini söyledi.Çevreyi güzelleştirmek adına yapılan etkinlik sonrası duyarlı öğrencilere hediyeler verildi.


        Çevreyi korumanın öneminden bahseden Masal Bahçesi Kreşi Öğretmeni  Ayşegül Çavuşoğlu,  “Çevre Koruma Haftası nedeniyle düzenlediğimiz etkinliklerde öğrencilere çevre bilincini erken yaşta aşılayarak, onların bilinçli bireyler haline gelmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.Çevreyi güzelleştirmenin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak görmeleri ilerde çok daha duyarlı bireyler olmaları bizim için çok önemli.Bu verimli etkinlik için VM Medical Park Samsun Hastanesi’nin bu olanağı ve ekim alanı sunması bizi çok mutlu etti .” dedi.

 

VM Medical Park Samsun Hastanesi