Yağlarınızdan kurtulun!

TAKİP ET

Yağ yakımı her insan için zor bir süreci içerir. Şehir hayatının getirmiş olduğu stres ve yanlış beslenme fazla kiloları beraberinde getirmektedir. Bu kilolar ilk etapta pek sorun değilmiş gibi gözükse de aslında pek çok sağlık problemini beraberinde getirmektedir.

Yağ yakımı her insan için zor bir süreci içerir. Şehir hayatının getirmiş olduğu stres ve yanlış beslenme fazla kiloları beraberinde getirmektedir. Bu kilolar ilk etapta pek sorun değilmiş gibi gözükse de aslında pek çok sağlık problemini beraberinde getirmektedir.

Peki bu fazla kilolardan kurtulmanın en doğru yolu hangisidir? Fazla kilolardan kurtulmak isteyen bir bireyin yapması gereken en doğru işlem şüphesiz ki hayatını düzene koymak, doğru beslenme ve yapılacak spordur. Özellikle spor hem formda kalmanızı sağlayacak hem de fit bir görünüme sizi kavuşturacağından son derece önemlidir. Yağ yakmak için spor şarttır fakat tek başına yeterli gelmeyecektir. Özellikle diyet programına uygun olarak tercih edilecek bazı yağ yakıcı besinler bu konuda önemli rol oynayacaktır. bunlardan birisidir ve sizi hedeflerinize götürecek bir yapıdadır. Etkili karnitin formülü sayesinde spor anında ki enerjinizi daha verimli kullanmanıza olanak tanıyan Zere Shot, etkili formülüyle sizi hedeflerinize taşıyacaktır. Kompleks bir yağ yakımına yardımcı ürün olarak sunulan Stacker2 ZeroSHOT, içerisindeki Krom Pikolinat, B6, B12 Vitaminlerine ek olarak tescilli özel ZeroSHOT karışımı ile de Taurin, Malik Asit ve Kafein karışımını 3000 mg L-Karnitin ile birlikte sunuyor.

FAYDALARI

3 bin mg L karnitin, 100 mcg Chromium Picolinate, 1200 mg Özel ZeroSHOT Karışım (Taurin, Malik Asit, Kafein), B6 ve B12 Vitaminleri ile hem yağ yakımını destekleyecek hem de enerji ihtiyacınızı karşılayacaktır.

YAĞ YAKICILARA GENEL BAKIŞ

Zayıflamak ve kilo vermek için kullanılan ürünler vücudun enerji ihtiyaçlarına ek olarak yağ yakımını maksimum seviyeye çıkarmalarıyla bilinir. Zayıflama ürünleri yağ asitlerinin kan dolaşımına katılmasını destekler. Bunun sonucunda ise depolanmış yağlar harekete geçerek enerjiye dönüşür. Spor anında yağ yakımı için aktif kullanacağınız ürünler termojenik içerikli ürünlerdir. Bunlar metabolizmanın hızlanmasını sağlar. altında bulacağınız bu ürünler aynı zaman da L carnitin içeriklere sahip olduğundan yağ yakımını tetiklediği düşünülmektedir. CLA ürünleri ise tek başına kilo vermek için yeterli olmayıp genelde CLA ve termojenik ürünlerle kombine olarak kullanılmaktadır. Tercih edeceğiniz bu formlar kapsül veya sıvı halde bulunabilmektedir. L Karnitin ürünlerine eklenen termojenik etken maddeleri, yüzde 100 termojenik zayıflamaya katkı sunmaktadır.

KULLANIMI

Farklı içerikli ürünlerin kullanımları da farklılık gösterebilir. L Karnitin ürünleri spordan 15-20 dakika önce kullanılırken, CLA ürünleri ana öğünlerle birlikte alınmalıdır. Termojenik ürünlerin ise içerdiği kafeinden dolayı akşam saatlerinde kullanılması tavsiye edilmez. Sabah ve öğle yemeğinden önce kullanımı en uygun zamandır.

YAN ETKİLERİ

Zayıflamak amacıyla kullanacağınız ürünleri hamilelik veya emzirme dönemlerinde kullanmanız tercih edilmez. Özellikle termojenik ürünleri kullanırken ciddi su takviyeleri yapmak ve sıvı tüketmek son derece doğru bir yaklaşım olacaktır. Glakom, anemi, anksiyete, hemofili, şeker hastalığı, kalp hastalığı, karaciğer hastalığı, ishal veya hassas bağırsak sendromu gibi rahatsızlıkları olan kişilerde kullanılması önerilmez. Belirli tedavilerle çakışarak semptomları daha kötüye götürebilirken aynı zamanda istenmeyen yan etkilere sebep olabilir.

TEMİN EDİLMESİ

Zayıflama ürünleri olarak bilinen bu ürünleri temin edebilmek için Fitbull’u tercih edebilirsiniz. En güncel ürün gamı ve stok garantisi en uygun fiyatlara size ulaşacaktır.

Zero Shot