Şampiyon Samsunspor Samsunspor Süper Lige Çıktı

TAKİP ET

Spor Toto 1.Lig'in 34. haftasında Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Yılport Samsunspor, Ankara Keçiörengücüspor'u 4-1 yendi.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadında oynanan karşılaşmada Yılport Samsunspor'un ilk golünü dakika 39'da Mücahit Albayrak korner atışından gelen topa vurduğu kafa vuruşu ile attı. 
İlk yarı Samsunspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken, karşılaşmanın ikinci yarısında ise dakikalar 54'ü gösterirken Douglas Tanque, Samsunspor'un 2'inci golünü attı. Süper Lige yükselme maçı nedeniyle Samsunspor taraftarlarının tıklım tıklım doldurduğu statda, Samsunspor 63'üncü dakikada Osman Çelik'in Keçiörengücüspor ağlarına gönderdiği golle skoru 3-0'a getirdi. 
Karşılaşmanın 66'ıncı dakikasında sahaya çıkan Fofana ise takımının 4'üncü golünü atarak, Keçiörengücüspor karşısında skoru 4-0 yaptı. Konuk takım Keçiörengücüspor ise 82'inci dakikada Anderson'un attığı golle durumu 4-1'e getirdi.
Karşılaşma Samsunspor'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Samsunspor Keçiörengücüspor'u 4-1 mağlup ederek 11 yıl sonra Süper Lİge yükselen taraf oldu.