Samsun açıklarında yine deprem oldu!

TAKİP ET

Samsun açıklarında gece saatlerinde yine deprem oldu. Kandilli Rasathanesinden yapılan bilgilendirmede, Samsun açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı.

Samsun açıklarında peş peşe depremler yaşanıyor. Samsun Kent Haber'in haberine göre; Samsun açıklarında bu gece yarısı da yine deprem oldu. Samsun açıklarında 5. kez deprem oldu! Depremin büyüklüğü bu kez 4.0
Kandilli Rasathanesinden yapılan açıklamada, 10 Mart Cuma saat 01:22:02 sularında Samsun açıklarında yerin 8.3 kilometre derinliğinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
Kandilli Rasathanesi ilk olarak Samsun açıklarında 17 Şubat günü saat 05:22 sularında yer derinliğinin 9 kilometre altında 3.6 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurmuştu. Rasathane Samsun açıklarında meydana gelen ikinci depremin ise yerin 10.1 kilometre derinliğinde 3.4 büyüklüğünde olduğunu kayıtlara geçti. Samsun açıklarında- Karadeniz üçüncü depremde 3.0 büyüklüğünde yerin 8.3 kilometre derinliğinde yaşandı. 9 Mart Perşembe günü ise saat 08:01'deyine Samsun açıklarında yerin 14.1 kilometre derinliğinde bu kez de Bafra açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
PANİĞE GEREK YOK
Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Nuri Ergun, Samsun açıklarında küçük fay hatlarının bulunduğunu, geçmişten bugüne zaman zaman küçük depremler ürettiğini belirterek, vatandaşların endişe edecekleri bir durum olmadığını kaydederek paniğe gerek olmadığını söyledi.

Samsun açıklarında deprem! Samsun'da ne zaman deprem oldu?