Samsun'da 3 ilçede eğitime kar engeli!

TAKİP ET

Samsun'un Ladik, Havza ve Kavak ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı, olumsuz hava şartları ve ulaşımda yaşanabilecek olası aksaklıklar nedeniyle Ladik ilçesinin tamamında, Havza ve Kavak ilçelerinde ise taşımalı eğitime 14 Mart Salı ara verildiği bildirildi.
Samsun'da eğitime ara verilen okullar 
Havza İlçesi: Taşımalı eğitim kapsamındaki okullarımızda, Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Okulunda, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde, Resmi Özel Eğitim sınıflarında taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 14.03.2023 Salı günü eğitime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca şehir merkezine resmi taşıma ile gelen tüm kademelerdeki öğrenciler 14.03.2023 tarihinde izinli sayılacaktır.
Kavak ilçesi: 14.03.2023 Salı günü Emirli İlk-Ortaokulu Çakallı İlk-Ortaokulu Mahmutbeyli İlkokulu ve Akbelen Ortaokulumuzun tamamı ve 19 Mayıs İlkokulu 19 Mayıs Ortaokulumuzun taşımalı öğrencileri tatil edilmiştir. Taşımalı öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.
Ladik ilçesi: İlçe geneli tüm okullarda 14.03.2023 Salı günü 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.
Eğitime ara verilen okulların güncel listesine http://samsun.meb.gov.tr/www/olumsuz-hava-kosullari-nedeniyle-egitim-ogretime-ara-verilen-okullarimiz/icerik/2754 adresinden ulaşılabilecek.

samsun kar okul