Samsun'da belediyelerden sel uyarısı mesajları! İşte aranacak numaralar

TAKİP ET

Samsun'da yaşanan sel felaketi sonrası ekipler çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. YEDAŞ, Büyükşehir ve Canik Belediyesi konuyla ilgili olarak bilgilendirici mesaj attılar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, "Şehrimizde etkisini gösteren yoğun sağanak yağışından etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; her noktaya ulaşmak için tüm personel ve ekipmanlarımız ile canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarları dikkate alarak siz kıymetli vatandaşlarımızın tedbirli olmalarını önemle rica ediyoruz.
Bize 0 (362) 431 10 12 hattımızdan 7/24 ulaşabilirsiniz.
Samsun Büyükşehir Belediyesi"

6 Haziran Salı Samsun'da hangi okullar tatil! Atakum ve Canik'te tatil olan okullar!

Samsun'a 24 saatte 97 kg yağış düştü! İşte sahada yapılan çalışmalar

Samsun'da acil durum toplantısı! Samsun'da son durum! Uyarılar peş peşe geldi

Samsun'da belediyelerden sel uyarısı mesajları! İşte aranacak numaralar

Samsun'da o ilçelerde okullar tatil! Samsun'da eğitime aşırı yağış arası!

Samsun'da sel bir kişi hayatını kaybetti! İlçede evler tahliye edildi

Samsun'un o ilçesinde sağanak yağış okulları tatil etti!

Canik Belediyesi ise; "Kıymetli Vatandaşlarımız!
Şehrimizde etkisini gösteren yoğun sağanak yağıştan etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlçemizde tüm personel ve ekipmanlarımızla çalışmalarımızı sahada aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. 
Herhangi bir olumsuz bir durumda belediyemiz 444 55 90 numaralı çağrı merkezini aramanızı, AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarları dikkate almanızı ve dikkatli olmanızı önemle rica ediyorum.
Canik Belediyesi"
YEDAŞ ise, "Değerli Müşterimiz; Bölgemizde yaşanan yoğun hava muhalefeti sebebiyle şebekemizde elektrik kesintileri meydana gelmektedir. Yoğun hava muhalefetine rağmen tüm ekiplerimiz sahada gerekli müdahaleleri sağlamaktadır. Mahalleniz veya köyünüz ile ilgili tüm bilgilere WhatsApp İhbar Hattı wa.me/905301060186 linki üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz."