Samsun'da deprem mi oldu! Samsun sallandı mı?

TAKİP ET

Bugün saat 12.04'te Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre iller ve Samsun'da da hissedildirken vatandaşlar sosyal medya hesaplarından Samsun'da deprem mi oldu! Samsun sallandı mı? paylaşımları yaptılar.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden etkilenen illerden biri olan Malatya'da yeni bir deprem daha meydana geldi.
AFAD, bugün saat 12.04'te merkez üssü Yeşilyurt olan 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyurdu. Depremin derinliği 6.96 km olarak açıklanırken sarsıntı Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve Gaziantep gibi çevre illerde de hissedilirken, Samsun'da da vatandaşlar sallandıklarını, Samsun'da deprem mi oldu? gibi paylaşımlar yaptılar. 

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan duyuruya göre, 6 Mart Pazartesi saat 10.37'de Samsun açıklarında 3.0 büyüklüğünde ve 8.3 kilometre derinlikte meydana geldi. 

EYT Meclis'te kabul edildi! EYT Şartları, EYT Başvuru, EYT kimleri kapsıyor?


AFAD Başkanı Yunus Sezer, yaptığı açıklamada, "Malatya ilimizin Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında, ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Dedeman Hotel Samsun'a otel mi açacak? Dedeman Samsun Otel Projesi


Malatya dahil 11 ilde büyük yıkım yaratan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye beşik gibi sallanıyor. Bölgede binlerce artçı sarsıntı meydana gelirken, bunların yanı sıra ise Hatay, Bingöl, Sivas, Niğde ve Konya'da farklı şiddette depremler meydana geldi. Son olarak bu sabaha karşı da Adıyaman, 5 büyüklüğünde bir depremle sallandı.

UFO'ya benzeyen bulut heyecanlandırdı!

Dedeman Hotel Samsun'a otel mi açacak? Dedeman Samsun Otel Projesi

Samsun Deprem Deprem Samsun