Samsun'da dolmuş ve minibüs fiyatları zamlanıyor!

TAKİP ET

Samsun'da dolmuşlara zam geldi mi? Samsun'da ulaşıma zam! Samsun dolmuş ne kadar oldu! Samsun minibüs ne kadar oldu! Samsun dolmuş fiyatları 2023! Samsun Minibüs Fiyatları 2023. Samsun'da dolmuş ve minibüs fiyatları zamlanıyor! İşte yeni fiyatlar.

Samsun'da şehir merkezindeki toplu taşıma araçlarına yüzde 35,50, ilçeler arası taşımacılık yapan minibüslere ise yüzde 40 zam yapıldığı öğrenildi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Toplantısı'nda ulaşıda zam kararı alındı. Toplantıda artan akaryakıt fiyatları nedeniyle Samsun şehir merkezinde kullanılan toplu taşıma araçlarının tarifesi ve ilçeler arası taşımacılık yapan minibüs ile otobüs ücretleri görüşüldü. 
Toplantıda kent içi toplu taşıma fiyatları yüzde 35,5 oranında artırıldı. İlçe minibüslerine ise yüzde 40 zam yapıldı. Ulaşımda yeni tarife, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in kararı imzalamasının ardından yayımlanarak devreye gireceği öğrenilirken, bu yapılacak olan zam ile birlikte Samsun'da dolmuş fiyatının 13 TL, merkez minibüsler 13 TL ve İlçe Minibüs Fiyatının ise 15 TL olması bekleniyor.

Samsun dolmuş