Samsun'da hangi ilçelerde okullara kar tatili var? Liste güncellendi Samsun'da hangi okullar tatil?

TAKİP ET

Ankara, İstanbul ve bazı illerde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken, Samsun'da da okullar tatil mi? Samsun Eğitim Kar Engelli? Samsun'da hangi okullar tatil gibi sorulara yanıt aranıyor.

Samsun'da sosyal medya kullanıcıları, "Samsun'da okullar tatil mi?", "Samsun'da hangi ilçelerde okullara kar tatili var?" sorularına yanıt arıyor. 
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncelikle Havza ve Kavak ilçesinde taşımalı eğitime, Asarcık ilçesinde ise tüm okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiğini duyururken listeye yeni ilçelerde eklendi.

6 Haziran Salı Samsun'da hangi okullar tatil! Atakum ve Canik'te tatil olan okullar!


Yapılan son açıklamaya göre: Asarcık: İlçe geneli tüm okullarda 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.
Canik: 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime ara verilmiştir.
Havza: 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime ara verilmiştir.
Kavak: 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime ara verilmiştir.
Ladik: İlçe geneli tüm okullarda 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.
Tekkeköy: 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime ara verilmiştir. Ayrıca Yaylageriş, Kahyalı, Sarıyurt Ali Osman Gür ve Yağbasan İlkokulu ve Ortaokullarımız da bir gün süreyle tatil edilmiştir. Vezirköprü: 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime ara verilmiştir

Samsun'a kar geliyor! buzlanma ve don olayına dikkat

Eğitime ara verilen okulların güncel listesine "http://samsun.meb.gov.tr/www/olumsuz-hava-kosullari-nedeniyle-egitim-ogretime-ara-verilen-okullarimiz/icerik/2727" adresinden ulaşılabilecek.

Samsun kar okullar tatil mi Samsun da okullar tatil mi? işte cevabı