Samsun'da Kuvvetli Fırtına ve Yoğun kar uyarısı

TAKİP ET

Meteorolojiden alınan son değerlendirmelere göre, Samsun'da hava bugün çok bulutlu,yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Samsun, Sinop ve Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde öğleden sonra zaman zaman kuvvetli olması beklenen yağışların, kıyılarda karla karışık yağmur ve kar, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.
RÜZGAR: İç kesimlerde batı ve güneybatılı, kıyı kesimlerde batı ve kuzeybatılı yönlerden orta kuvvette, kıyı kesimlerde kuvvetli (40-60 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
KUVVETLİ VE YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Kar yağışlarının; Samsun, Sinop ve Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun olması bekleniyor. Kuvvetli kar yağışları ile birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
DENİZ UYARISI: Rüzgarın; Orta Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Samsun'da don ve rüzgar uyarısı!

Samsun'da 1 saat içerisinde deprem beklendiği açıklaması art niyetlidir