Samsun'da sağlık çalışanlarının alacağı banka promosyonu belli oldu!

TAKİP ET

Samsun Sağlık İl Müdürlüğü'nde yapılan banka promosyon görüşmeleri neticelendi. Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, kasım ayında ödenecek rakamı sosyal medya hesabından duyurdu.

Samsun'da sağlıkçıların merakla beklediği banka promosyonu görüşmeleri sonuçlandı. Samsun İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen Banka Promosyonu görüşmelerinde prensip anlaşmasına varıldı.  Samsun’da görev yapan 14 bin 657 sağlık çalışanına tek seferde 27 bin TL maaş promosyonu ödemeyi kapsayan anlaşmada imzalar atıldı. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü binasında yapılan anlaşmaya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, komisyon üyeleri ile banka yetkilileri imza attı.
Samsun'da sağlıkçılar ne kadar banka promosyonu alacak?
Konuyla ilgili paylaşım yapan Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, "İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen Banka Promosyonu görüşmelerinde; İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Yetkili Sendikaların Katılımıyla oluşturulan komisyon ve Banka Yetkilileri ile varılan anlaşma neticesinde: 3 yıl olarak ve  ceza şartı olmaksızın, her bir çalışanımıza  Kasım ayında 27.000₺ ödenecek şekilde prensip anlaşmasına varılmıştır.
Sendikamızın da yoğun emek ve mesai harcadığı bu süreçte  ; İl Sağlık Müdürümüz  Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ Beye ve Ekibine teşekkürlerimizi sunarız." dedi.