Samsun Fasıl Topluluğu'ndan Atakum'da kokteyl

TAKİP ET

Samsun'daki Sanat ve Müziğin tanınan isimleri Samsun Fasıl Topluluğunun Atakumda düzenlediği kokteylde bir araya geldi.

Atakum Belediyesinin Vedat Türkali Kültür Merkezinde, topluluğun seslendirdiği fasıl şarkılarıyla renklenen gecede Samsun'un Kültür Sanat hayatı konuşulup tartışıldı.
Kokteylin açılış konuşmasını yapan topluluk başkanı Necla Odacı verdiği basın açıklamasında, “Toplulukta bulunan arkadaşlarımızla, müzik aşkı ile başlayan serüvenimiz, Samsun Fasıl topluluğunda bizleri bir araya getirdi. İddialı bir isme sahip çıkmaya çalışacağız, Samsun Fasıl Topluluğu Samsunumuzun Kültür ve Sanat yaşamında yerini alacak ve marka değerine yükseleceği inancıyla çalışacağız. Daha başlangıçta birçok zorlukla karşılaşmamıza rağmen, yılmadan ilerliyoruz. Bugüne kadar bu zorlu süreci bırakmadan sürdüren arkadaşlarımıza, bu süreçte bizlere yardım ve desteğini esirgemeyen Atakum Kent Konseyine teşekkürlerimi sunuyorum ”dedi.
Atakum Belediyesinin Vedat Türkali Kültür Merkezinde düzenlenen kokteyl, çok kısa bir sürede hazırlandığı bildilen Fasıl şarkılarının Şef Suat Ulukol yönetiminde icrasıyla büyük beğeni alarak program sona erdi.
Köksal ÖNER

Samsun Fasıl Topluluğu kokteyl veriyor

Samsun Fasıl