81 ilde 81 Anaokulu Projesi Canik'te hayat buluyor

TAKİP ET

Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'ın himayesinde hayata geçirilen '81 ilde 81 Anaokulu Projesi' kapsamında Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in hayırsever olarak annesi Ayşe Genç adına yaptırdığı anaokulunu hizmete açtı. Başbakan Yıldırım'ın canlı yayınla katıldığı açılışta Başkan Genç, en büyük yatırımı eğitime yaptıklarını söyledi.

Başkan Osman Genç tarafından Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım himayelerinde Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen "81 ilde 81 Anaokulu" Projesi kapsamında Kuzey Yıldızı Mahallesinde yapılan anaokulu, Başbakan Yıldırım tarafından açıldı. Başbakan Yıldırım, Erzincan'da düzenlenen "81 İl 81 Anaokulu Projesi Toplu Açılış Töreni" ile Başkan Genç'in rahmetli annesi adına hayırsever olarak yaptırdığı 4 derslikli  anaokulunun açılışını gerçekleştirdi.

BAŞBAKAN CANLI YAYINLA KATILDI

Vali Osman Kaymak, Samsun Garnizon Komutanı Piyade Albay Sedat Bulut, Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkan Yardımcısı Bekir Kaplan, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ile Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habip Demirel'in yanısıra Başkan Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katıldığı açılış törenine canlı yayınla bağlanan Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'nin her alanda ilerlediğine dikkat çekti. Milletin AK Parti'ye olan desteğini hiç bir zaman karşılıksız bırakmadıklarını da söyleyen Yıldırım, konuşmasının ardından aralarında Başkan Genç'in annesi Ayşe Genç adına yaptırdığı anaokulunun da bulunduğu yatırımların açılış kurdelesini kesti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç