9 Ocak Samsun hava durumu

TAKİP ET

Samsun Haber - Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporuna göre, Samsun'da bugün havanın sabah saatlerinde çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

SAMSUN HAVA DURUMU - Yapılan son değerlendirmelere göre; Bugün Samsun ve Tokat'ın doğu kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği ve bölge genelinin parçalı az bulutlu geçeceği bekleniyor.  

HAVA SICAKLIĞI: Bölgenin iç kesimlerinde 2 ila 3 derece azalacağı, kıyı kesimlerde ise önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. 

RÜZGAR:  Genellikle, sabah (Çarşamba) saatlerinde batı ve kuzeybatı, öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, sabah kıyı kesimlerde öğle saatlerinden sonra bölge genelinde kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği bekleniyor. 

BUZLANMA VE DON UYARISI: Bölgemizin iç kesimlerinde, orta ve yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar vb.) karşı, başta sürücüler olmak üzere vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

9 Ocak Samsun hava durumu