AK Parti 19 Mayıs İlçe Ankara'da

TAKİP ET

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ve beraberindeki Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinden oluşan heyetle birlikte bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti Grup toplantısına katılan Ak Parti İlçe Başkanı ve beraberindeki heyet Grup Toplantısının ardından Ak Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile birlikte Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.
Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven “Kıymetlimiz , Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 19 Mayıs’lı hemşehrilerimizin selamını ilettik. Allah Devlet Başkanımıza uzun ömürler versin. 
Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan , Milletvekillerimiz Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı’yı ziyaret ettik. Milletvekillerimiz ile 19 Mayıs ilçemiz ile ilgili görüşmeler yaparak, milletvekillerimiz ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yapılan görüşme ilçemiz için çok yararlı bir görüşme oldu. Kendilerine bizleri ağırladığı için teşekkür ederim“ dedi.

AK Parti