AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'tan 29 Ekim Kutlama mesajı

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi : "29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 91.yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız.

Bundan 91 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ” ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş, milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır.

Bugün bizlere düşen görev çağdaşlaşma yolunda atılan adımları daha da çoğaltmak ve milletimizin refahını arttırarak, ulusumuzu dünya ulusları içerisinde hak ettiği yere taşımaktır.

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde, Türkiye’yi, demokrasisiyle, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyiyle dünyanın en ileri, en gelişmiş, en müreffeh ülkelerinden biri haline getirmektir.

12 yıldır hükümetlerimiz bu yolda kararlı adımlar atmaktadır. Ülkemiz her geçen gün güven ve istikrar içerisinde kalkınmakta ve büyümektedir.

Hızlı bir dönüşüm geçiren dünyamızda, Türkiye'nin önemi her geçen gün artmakta, ülkemiz sadece bölgesel bir güç olmakla kalmayıp küresel bir güç haline gelmektedir.

Bugün ülkemizin içinde bulunduğu bu güven ve istikrar ortamını bozmak isteyen, milletimizin birliğine ve beraberliğine kastetmeye çalışan şer odakları vardır. Bu şer odakları bilmelilerdir ki; bunu hiç bir zaman başaramayacaklar.

Bu duygu ve düşünceler içinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor, güçlenen, büyüyen Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünü kutluyorum.”