Alperen Ocakları'ndan binlerce aileye yardım eli! Samsun Haber

TAKİP ET

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı Ramazan Ayı'nda yaptığı faliyetler hakkında bilgilendirme yaptı. Başkan Taş, "Samsun için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Muhammed Furkan Taş yaptığı açıklamada; "Bir Ramazan ayını da geride bıraktık. Ramazanı hakkıyla yaşama gayesiyle Ramazan ayının paylaşma, birlik ve beraberlik ayı olduğu bilinciyle Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı olarak Samsun Alperen Arama Kurtarma Birimimiz ile birlikte Alperen Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımızı ulaştırdık. Samsun'da mahsun ve buruk bir Ramazan yaşanmasın diye 1.000 ihtiyaç sahibi aileye iftar yemeği, 35 ihtiyaç sahibi aileleye her gün sıcak iftar yemeklerini ve 400 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımlarını ulaştırdık.
Ramazan Bayramı'nda çocuklarınızın yüzünü güldürmek ve mutlu bir bayram geçirmelerine vesile olmak için 25 ihtiyaç sahibi çocuğumuza bayram hediyesi ve kıyafet yardımında bulunduk. Yardımlarımıza katkıda bulunan gönüldaşlarımız başta olmak üzere bu süreçte ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarımızı ulaştıran genç Alperenlere ve herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
Yardımlarımızın hayrını 25 Mart'ta şehadete eren liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve mukaddes vatan topraklarımız için şehit olan bütün şehitlerimizin ruhuna gönderiyoruz.
Samsun'da koli koli mutluluk, paketlerde yalnız yemek değil tatlı bir doygunluk ve bir oyuncağın, kıyafetin ve ayakkabının yüzlere gülüşünü taşıdık. Duamız, temennimiz ve Türk milleti uğruna çabamız ihtiyaç sahibi, muhtaç ve mazlum insanımızın kalmaması içindir.
İçinden geçtiğimiz her süreçte aziz Türk milletimizin hizmetindeyiz. Samsun'da mutluluğu, iyiliği ve güzelliği hakim kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Alperen Ocaklarından binlerce aileye yardım eli Samsun Haber