Anadolu Gençlik sıkı çalışıyor

TAKİP ET

Anadolu Gençlik Derneği İlkadım Temsilciliği tarafından organize edilen Divan Toplantısı Adnan Demirtürk Konferans Salonunda gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği İlkadım İlçe Başkanı Ömer Faruk Karaman, ülkenin teminatının gençler olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Bizler inanan insanlar olarak üzerinde yaşadığımız bu toprakların bizlere emanet olduğunun bilincinde olmalı bu emanetimize en güzel şekilde sahip çıkmalıyız.

Anadolu Gençlik Derneği olarak üstlendiğimiz misyonu şu sözlerle ifade etmek istiyorum.  Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekiniz 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz ama yüz yıl sonrasını düşünüyorsanız, çağlar açıp çağlar kapatacak bir nesil yetişsin istiyorsanız bir genç yetiştiriniz düsturu bizim en önemli ilkemizdir.

Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla siz kıymetli kardeşlerimizle birçok etkinlikte bir araya geliyoruz. Bizim bir idealimiz var. Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya idealleri. Bu idealler bize merhum Erbakan Hocamızın bıraktığı ve hedef olarak gösterdiği miraslardır. Bu ideallere ulaşabilmek için ise nitelikli insanlar lazım. İşte Anadolu Gençlik Derneği bu nitelikli kadroların yetiştiği müstesna bir kuruluştur.

Umudumuz odur ki hepiniz hedeflemiş olduğunuz üniversitelere yerleşip sonra mezun olduktan sonra en iyi yerlere gelerek vatanına milletine ve ümmetine faydalı bireyler olursunuz. Önce ahlak ve maneviyat ilkesini benimseyen gençler olarak bu ülkenin sizlere ihtiyacı var. Bu yüzden kendinizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamalısınız. "

Divan toplantısının ardından gençler Çakallı Taşhan'ı ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.