ATV Ekranlarında Dakikalarca Samsun'a Övgü

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan "Kİm Milyoner Olmak İster" yarışmasının konuğu, Samsun'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Önceki gün yayınlanan ATV'nin "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programının konuğu, salgın döneminde İtalya'dan Türkiye'ye getirilerek, Samsun'da karantina altında tutulan öğrencilerden Çağla Kızılırmak'tı.

Kızılırmak, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ve milyonlarca  kişinin izlediği yarışma programında, Samsun Valisi Osman Kaymak ve diğer yetkililerin, kendilerine gösterdiği yakın ilgiyi, övgü dolu sözlerle anlattı.

Programda o günleri duygulanarak anlatan Kızılırmak, İmirzalıoğlu'nun "Karantina şartları nasıldı?" sorusuna, o dönemde Samsun Valisi Osman Kaymak ve diğer yetkililerin çabalarını övgü dolu sözlerle cevaplandırdı:

Kızılırmak; "Gerçekten de iyi baktılar bize. Hiç bir problem olmadı. Sadece psikolojik olarak zordu. Bir odada, dört duvar arasında olduğunu bilmek zordu. Onun dışında istediğimiz yemeğimiz, istediğimiz kitaplar geliyordu. Hatta uygun istekler de yerine getiriliyordu. Mesala benim bağışıklık sistemimle ilgili sorun vardı. Hergün sirkeli suyum geldi. Spor aletleri bile getirildi. Herşey dört dörtlüktü."

İtalya'dan gelerek 14 gün Samsun'da karantina altında kalan öğrencileri, Samsun Valisi Osman Kaymak, evlerine bizzat uğurlamıştı.