Bahçeşehir Sitesi'nden görsel şölenli kutlama - samsun haber

TAKİP ET

Samsun Derebahçe Bahçeşehir Sitesi, geçen sene olduğu gibi bu sene de 23 Nisan'ı balkonlarından coşkulu bir şekilde kutladı. Site sakinlerinin hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okuduğu kutlamada, görsel şölen dikkat çekti.

Samsun'un Derebahçe Mahallesi'nde bulunan Bahçeşehir Sitesi sakinleri, pandemi dolayısıyla site içerisinde geçen sene başlattıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bu sene de gerçekleştirdi.

HEP BİR AĞIZDAN İSTİKLAL MARŞI OKUNDU
Evlerini, balkonlarını  Türk Bayraklarıyla donatan site sakinleri,  dün akşam saat: 21:00'da balkonlara çıkarak hep bir ağızdan İstikal Marşı'nı okudu. Coşkulu geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamasında, site içindeki ışıklandırmalar, havuz başındaki Türk Bayraklı detaylar kutlamayı görsel şölene dönüştürdü. 

SİTEMİZİ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATTIK
Site Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Öksüzoğlu, "TBMM'nin açılışının 101. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla evlerimizi, pencerelerimizi Türk bayraklarıyla donattık. Site sakinleri ve çocuklarımızla birlikte pandemi kurallarına uygun bir şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı kutladık. Bahçeşehir Sitesi olarak bayramların daha güzel bir şekilde kutlanmasını, pandeminin bir an önce bitmesini ve tekrar eski günlere kavuşmayı diliyoruz" dedi.

Bahçeşehir Sitesi