Başkan Akgül'den Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür

TAKİP ET

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan Milletvekili aday adayı olmak için ayrılan Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür etti.

19 yıldır Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Ziya Yılmaz 24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimlerde Ak Parti’den Milletvekili aday aday olmak için görevinden istifa etmişti.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür etti.

SALIPAZARI KUCAK AÇACAKTIR

Başkan Akgül, “ Değerli büyüğüm,ağabeyim Yusuf Ziya Yılmaz’la 9 yılı belediye başkanlığım olmak üzere 14 yıldır birlikte çalıştım. Kendisiyle çalışmaktan her zaman gurur duydum. Tecrübelerinden faydalandım. Ondan çok şeyler öğrendik. Bizlere her zaman kapısını ve gönlünü açan biri oldu. İnanıyorum ki  çıkmış olduğu bu yolda Salıpazarı ve Samsun halkı ona kucak açacaktır.

GÖNÜLLERDE İZ BIRAKTI

Sayın Yılmaz Salıpazarı’na yaptığı hizmetlerle halkımızın gönlünde izler bırakmıştır diyen Başkan Akgül, “Altyapıdan içme suyuna, asfalt yollardan beton yollara ve meydanlara kadar ilçenin her tarafında bir eser bırakmıştır. İlçemize yapmış olduğu maddi ve manevi hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum.”dedi.