Başkan Hasan Togar'dan teşekkür

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Hepimizin gurur duyacağı bir Karadeniz'in örnek kenti Tekkeköy için gece gündüz durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." diyerek finansal destek sağlayan Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum'a ve Samsun Milletvekillerine teşekkür etti.

AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve beraberindeki heyet, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la buluşarak, projelerle ilgili görüştü.
Görüşmede AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden'de hazır bulundu. 
Görüşmeyle ilgili olarak Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.


Başkan Togar mesajında, "Bugün üstlendiğimiz bu kutlu görevi bir kez daha gururla ve başarıyla yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve bizleri Sayın Bakanımızla buluşturan Milletvekillerimiz Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı beyefendilere ilçemize kazandıracağımız örnek proje ve yatırımlar için en kalbi teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. İlçemizin merkezinden petrol ofisine kadar uzanan devlet demir yolları hattının bisiklet, yürüyüş ve spor yolu olarak Karadeniz’de örnek olacak bir projenin finans desteğini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak taahhüt eden Sayın Bakanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca şehrimizin ekonomisinin sanayisinin sporunun kalbi ilçemizde temizlik hizmetleri görevimizi, köy yollarımızda ki beton ve asfalt yol standartlarımızı yükseltmek adına hazırladığımız projelere de bakanlık olarak finans desteği sağlayan Çevre ve Şehircilik bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve şehrimizin ağabeyleri Sayın Milletvekillerimize tekrar tekrar en kalbi teşekkürlerimizi borç biliyorum. Hepimizin gurur duyacağı bir Karadeniz’in örnek kenti Tekkeköy için gece gündüz durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." sözlerine yer verdi. 

Hasan Togar