Başkan Kul: 'Toplumun maneviyatı sizlere emanet'

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Din Görevlileri Derneği'ni yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şenol Kul, yeni dernek binası ziyaretinde Terme Din Görevlileri Derneği Başkanı İhsan Sakallı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Terme Belediyesinin de katkı sağladığı yeni Dernek binasının Terme Din Görevlilerine hayırlı olası dileğinde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Din görevlilerinin bizler için değeri çok büyük. Bu toplumunun maneviyatı onlara emanet, onların rahatı huzuru da bizlere emanet. Bizde bu noktada kendi olanaklarımız kullanarak din görevlilerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu binanın yapımına da katkı sağlayabilmek bizleri mutlu etti. Din görevlilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Din görevlileri başkanı İhsan Sakallı "Başkanımızla iş yapmaktan gurur duyuyoruz. Yanımızda olması bize moral veriyor. Her şey için başkanımıza çok teşekkür ederim. Kendisi her zaman yanımızda olmuş desteklerini her noktada bizlere göstermiştir. Derneğimizin binası için yaptıkları katkılardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Samsun haber