Başkan Kul'dan kooperatife ziyaret

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul toplantısı ile güven tazeleyen Terme Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refaettin Danacı ve yönetimini makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Başkan Kul, ziyaretinde kooperatifinin esnaflar için çok önemli bir görev üstlendiğini esnafın faiz altında ezilmesine müsaade etmediğini, esnaflar için uygun ve ekonomik finansman desteği sağlayan önemli kuruluş olduğuna dikkat çekti.

Terme Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de esnafın yanında olacaklarını belirten Başkan Kul, “Esnaf ve sanatkarlarımız ilçemizin en önemli sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiğini oluşturmaktadır. Bizde Terme Belediyesi olarak bu noktada üzerimize düşen her şeyi imkanlarımızın elverdiği kadarıyla yapmanın gayretinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Güven tazeleyen Refaettin Danacı kardeşime ve yönetimine başarılar diliyorum ” dedi.

Kooperatif Başkanı Danacı ise, ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kul’a esnaf ve sanatkarlara verdiği destek ve önemden ötürü teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Samsun haber