Başkan Muruz'dan Ramazan Bayramı Mesajı

TAKİP ET

Samsun-Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Habip Muruz'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Samsun-Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Habip Muruz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Samsun-Sinop Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu adına Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayınlayan Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Habip Muruz, "Huzur ve kardeşlik ortamını idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından, mübarek Ramazan Bayramı’na erişmenin manevi mutluluğunu yaşamaktayız.
Bayramlar, sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği; insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği; dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı özel günlerdir. İçinde bulunduğumuz kutsal günlerin, ülkemize, İslam Dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.
Bu duygular içerisinde, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum."

Başkan Muruzdan Ramazan Bayramı Mesajı