Başkan Onur Bakır'dan Ramazan Bayramı mesajı

TAKİP ET

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda hemşehrilerin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, bayramın, ülkemize, milletimize ve ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Bayramların kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günü olduğunu ifade eden AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır mesajında, "Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin kuvvetlendiği önemli günlerdir. 
Manevi hazzı en üst noktada yaşadığımız, sevgi ve saygıyı ön plana çıkardığımız mübarek Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz tüm ibadetlerimizin ve dualarımızın, yüce Allah tarafından kabul edilmesini diliyorum. Ramazan Bayramımızın ülkemize hayırlar getirmesini, nice bayramlarda sağlık ve huzur içinde, hep birlikte olmayı temenni ediyorum. 
Bu ramazan ayını pandemi süreci dolasısıyla birarada olamasakta gönül birlikteliğimiz her daim yan yanaydı. Buruk bir bayram geçirsekte tedbirleri elden bırakmayarak inşallah en kısa sürede bu salgın hastalıktan kurtulacak eski günlerimize döneceğiz. 
Bu düşünceler içinde vatanımız için canlarını veren, bizlerin bu topraklarda özgürce ve güven içinde yaşamalarını sağlayan aziz şehitlerimize de Allah’tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. 
Tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum."

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır