Başkan Var: Barış, Kardeşlik ve Huzur Getirmesini Diliyorum

TAKİP ET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, dernek üyeleri birlikte bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, dernek üyeleri birlikte bütün hemşerilerinin ve İslâm âleminin bayramını kutladı. Başkan Var, “Tüm Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bu öneli Bayramsızı evlerimizde kutlayacağız” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  Ramazan Bayramının kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu belirten Başkan Var, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir” dedi.

'TÜM MİLLETİMİZİN ORTAK MUTLULUĞU'
Hoşgörü ve sevgi ile bu bayramı da milletçe kenetlenerek kutlayacaklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı, rahmet dolu günlerin yaşandığı Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinde bulunmanın hazzını yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramı'nda, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

'EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM'
Koronavirüs salgını nedeniyle dernek üyeleriyle birlikte Bayram’da bir araya gelemeyeceklerini hatırlatan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyor Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm ve eziyetlerin katliamların, zulümlerin son bulması ümidini taşıyarak Ramazan Bayramı’nın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” İfadelerini kullandı
Köksal ÖNER