Başkanlar Terme için Ankara'da

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Ak Parti Terme ilçe başkanı Ali Kılıç, bir dizi ziyaret ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla gittiği Ankara'da Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile bir araya geldi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Ak parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kul ve Kılıç ziyaretlerinde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile bir araya geldi. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın ziyaretinde Terme Akçaykaracalı mahalle muhtarı Musa Şen’de katıldı.

Başkan Kul ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan ve Samsun milletvekilimiz Orhan Kırcalı’yı makamında ziyaret ettik ve kendilerine Terme için yapacağımız hizmetleri anlattık. Samsun’umuza ve ilçemize sağladığı hizmet ve katkılardan dolayı minnetlerimizi ifade ederek teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Sağlık Bakanı Demircan ve Samsun Milletvekili Kırcalı Başkan Kul ve Kılıç’a teşekkür etti.