BEM BİR SEN heyetinden SASKİ Genel Müdürü Yanık'a ziyaret

TAKİP ET

Bir dizi ziyaret ve sendikal çalışmalarda bulunmak için Samsun'da gelen BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı ziyaretlerine devam ediyor.

BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı ve Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ziyaretler kapsamında son olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık’ı ziyaret etti.
SASKİ  Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık’ın makamında gerçekleşen ziyarette Yanık misafirlerine SASKİ’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
SASKİ  Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık yaptığı bilgilendirmede SASKİ Samsun’da gerçekleştirdikleri çalışmaların Avrupa standartlarında örnek proje olarak görüldüğünü, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü'nün 2021 yılında 670 milyon lira yatırım yaptığını ifade ederek “İnsanımız için samimiyetle yerin altını inşa etmeye devam ediyoruz. 2022 yılında da şehrimize 817 milyon TL tutarında altyapı yatırımı yapacağız” dedi.
Yanık  örnek projeler hakkında bilgiler vererek Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba İlçesi Bafracalı Mahallesi'nde hayata geçirilen İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi projesinin inşaat çalışmalarının yüzde 50’si tamamlandı. Gerçekleştirilen yatırımlarla Samsun’u her alanda örnek alınan kent konumuna getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ederek: “ SASKİ’nin faaliyetlerinden son derece memnunuz. Örnek alınacak çalışmalara şahit oldum. Bu başarıların takip edilmesi hatta örnek çalışmalardan istifade edilmesinden yanayım. SASKİ Genel Müdürümüz Sn. Dr. Bahattin Yanık’ı başarılarından dolayı kutluyor devamını diliyorum. Bem Bir Sen ailesi olarak yapılan her iyi işin yanındayız ve destekçisiyiz. SASKİ Genel Müdürümüz ve sendikamız üyesi memurlarımız ile tüm çalışanlarımıza görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.
Ziyarete BEM BİR SEN Samsun Şube Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri de eşlik eti.
Ziyarette karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

BEM BİR SEN heyetinden SASKİ Genel Müdürü Yanıka ziyaret