Bem Bir-Sen'den Başkan Kul'a ziyaret

TAKİP ET

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

Bem Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Güncel ve sendikal konuların konuşulduğu ziyarette Başkan Sever, sendika olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Çalışma hayatının genel koşulları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İŞÇİMİZLE MEMURUMUZLA BİR TAKIMIZ

İlk önceliklerinin çalışanların emeklerinin karşılıklarını vermek olduğunu belirten Başkan Kul  “ Biz yola çıkarken ilk önceliğimiz, çalışan arkadaşlarımızın alnının teri soğumadan hakkını vermektir dedik. Bu anlayış içerisinde çalışmalar yapıyoruz. Birçok projenin temellerini hep birlikte atacağız. İşçimizle memurumuzla biz bir takımız. Demokrasimizin gelişmesi, güçlenmesi ve çalışanlarımızın hak arayışının demokratik bir ortamda geliştirilebilmesi açısından sendikal faaliyetler son derece önemlidir. Ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyorum. ”dedi.

VERİMLİ ZİYARET OLDU

Misafirperverliğinden dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür eden Şube Başkanı Sever; “Sendika çalışmalarımız çerçevesinde Terme Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Sendika çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Amacımız Terme Belediyesinde çalışan arkadaşlarımızın moral gücünü artırarak daha verimli çalışmasını sağlamak. Sosyal, ekonomik demokratik, hukuksal hak ve çıkarlarını koruyup geliştirmek. Ziyaretimizin verimli geçtiğini düşünüyorum. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.