Bem Bir Sen'den Canik Belediyesine SDS ziyareti

TAKİP ET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığı tarafından sendikal faaliyetler çerçevesinde Canik Belediyesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Biz dizi ziyaret ve sendikal faaliyetler için Samsun’da bulunan Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kukuş, Abdullah Arlı ve Şube Denetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenel ile birlikte Canik Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Karslı, Gayretli ve heyet üyeleri ilk olarak Canik Belediyesi İşyeri Temsilcisi Cihad Lütfullah Gürler’i ziyaret ederek burada bir süre görüştüler.

Daha sonra ise hep birlikte Bem Bir Sen üyelerini tek tek ziyaret ederek istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin son bölümünde ise Karslı, Gayretli ve beraberindekiler Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı ziyaret edilerek sendikal gelişmeler doğrultusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Yapılan çalışmada Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı ile Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Başkan İbrahim Sandıkçı’ya sendikal çalışmalar hakkında bilgiler aktararak 2022 Sosyal Denge Sözleşmesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ziyaretlerinden ötürü Karslı, Gayretli ve beraberindekilere teşekkür ederek; memurların sorunlarına duyarlı olacağı ve çözümü konusunda bütçenin elverdiği ölçüde yardımcı olacağını belirtti.

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ise nazik kabullerinden ötürü Sandıkçı’ya teşekkür ederek, sendika yönetimi ve sendika üyesi memurların sosyal denge sözleşmesi ile ilgili beklenti ve taleplerini ilettiler.

Ziyaretler ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunana Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade ederek; “Sendikamızın belediyemizin bütçe gelirlerine göre Sosyal Denge Sözleşmesi beklentimizi Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sandıkçı’ya ilettik. Memur çalışanlarımız ivedi olarak SDS müjdesi bekliyorlar. Öte yandan Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sayın Recayi Karslı ile birlikte üyelerimizi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirerek, talep, sorun ve önerilerini yerinde dinledik.”dedi.

Bem Bir Senden Canik Belediyesine SDS ziyareti