Çarşamba Bellona Mağazası açıldı! Çarşamba Haberleri

TAKİP ET

Mobilya markası Bellona'nın, Kalaycıoğlu Mobilya tarafından Çarşamba ilçesinde oluşturulan satış noktası, geniş katılımlı açılış programı ile hizmet vermeye başladı.

Çarşamba Bellona Mağazası nerede, Çarşamba ilçesi Sungurlu Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde 3 katlı bina üzerine kurulan Bellona Mağazası- Kalaycıoğlu Mobilya, gerçekleştirilen görkemli bir açılış programı ile hizmet vermeye başladı. Bellona’nın 607. Satış noktası olan Kalaycıoğlu Mobilya’nın açılış törenine Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Bellona Mağazaları Genel Müdürü Mustafa Karamemiş, siyasi parti temsilcileri, oda/dernek başkanları ve çok sayıda davetli katılım sağladı. 
Açılış töreninde konuşan Kalaycıoğlu Mobilya işletmecilerinden Ekrem Kalaycı, “Bu mağaza bizim değil, bu mağaza Çarşambalıların, Ayvacıklıların, Salıpazarıların, Termelilerin. İnşallah sizlere en güzel hizmetleri ekiplerimizle, personelimizle beraber sunacağız. Bizleri kırmayarak buraya gelen tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 
Açılan mağazamız önemli bir istihdam kapısıdır diyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Bugün Çarşambamız için önemli bir mağazamızın açılışını yapıyoruz. Çarşambamız hızla büyümeye devam eden Samsun’un önemli ilçelerinden birisi. Çarşamba’da yeni istihdam kapıları ve nüfusu arttıracak hamlelere katkı sağlamaya çalışıyoruz. Samsun Valiliğimizle, Büyükşehir Belediyemizle Ticaret Odamızla birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hızla devam ediyor. Yine Çarşamba Cezaevi bu yıl içerisinde açılacak ve 1000 kişi memur olarak göreve başlamış olacak. Bunların sayıları ile Çarşamba’nın gelecek 5 yıldaki nüfus projeksiyonunu ortaya koymuş olarak hedef belirlerken, bir taraftan da Çarşamba-Ayvacık-Salıpazarı ve Terme ilçeleri ile bütünleşmiş, kendi ekonomilerini yönetebilen, birlikte güçlü bir varlık sağlayan önemli ilçelerden birisi. Yeni işyeri demek yeni istihdam demek. Çarşambamıza önemli bir yatırımdır. Yatırımlarından dolayı ailemize teşekkür ediyorum. Çarşamba’da yatırım yapmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. İşlerini kolaylaştırmaktan mutlu oluruz. Yolumuza emin adımlarla hızlı bir şekilde devam ediyoruz.” diye konuştu.

Çarşamba Bellona Mağazası açıldı