Cavit Yıldırım: AR-GE birimi esnafın sıkıntısını çözecek

TAKİP ET

Samsun Kahveciler, Gazinocular, Büfeciler, Otelciler, Çay Ocakları Esnaf ve Sanatkarlarları odası başkan adayı, "Kuracağımız AR-GE birimi ile esnaflarımızın Ürün Tedarigi, Eleman Tedarigi ve muhtelif ihtiyaçları noktasında anında müdahale edilecek ve herhangi bir sıkıntı yaşamayacak. " dedi.

Samsun'un en büyük meslek odalarından birisi olan, birçok esnafı,  çalışanı ve Samsun halkını doğrudan ve dolaylı yoldan etkileyen Samsun Kahveciler,Gazinocular, Büfeciler, Otelciler, Çay Ocakları Esnaf ve Sanatkarlarları odası Olağan Seçiminde adaylar arasında ismi ön planda olan Cavit Yıldırım, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için meslektaşlarını bilgilendirdi.

Hem yapacağı projelerden, hemde Meslek Odasının fonksiyonları hakkında bilgi veren Başkan Adayı Cavit Yıldırım; "Samsun, Karadeniz bölgesinin hem sosyo-ekonomik hemde ticari bir üssü olarak hakettiği değere ulaşamıyor. Esnaf arkadaşlarımızın organizasyon noktasında Meslek Odamız yeterli çalışmaları şuanda yapamıyor. Biz Yönetim olarak seçildiğimizde odamızın kurumsal değerini 4 - 5 tık daha yükselterek meslektaşlarımızın hakettiği değere ulaşmasını sağlayacağız. Odamızın tüm fonksiyonlarını esnaf arkadaşlarımızın selâmeti için çalışacağız. Kuracağımız AR-GE birimi ile esnaflarımızın Ürün Tedarigi, Eleman Tedarigi ve muhtelif ihtiyaçları noktasında anında müdahale edilecek ve herhangi bir sıkıntı yaşamayacak. Ürün tedariginde esnafımız tüm ihtiyaç duyduğu malzemeleri toptan fiyatına anında erişim sağlayacak.

Güven odaklı yönetim anlayışı ile seçimden seçime esnaf arkadaşlarımızı ziyaret eden bir yönetim olmayacak, sürekli meslektaşlarımızla istişare toplantısı yapacağız. Oda fonksiyonlarını kullanarak esnaflarımızın hem bürokrasi hemde ticari kanattaki tüm sıkıntıları çözüme kavuşturma noktasında hem bireysel hemde topyekûn ayırt etmeden çalışacağız." dedi.

31 Mart'ta ki seçimde tüm meslektaşlarını sandık başına davet eden Yıldırım, bu seçimde kesinlikle taviz verilmemesini rica etti.

Cavit Yıldırım